Wednesday, May 1, 2013

Gereja Di Jerusalem Doa Kemenangan Pembangkang

DITUJUKAN KHAS KEPADA PEMIMPIN-PEMINPIN ISLAM DALAM PAKATAN; THE MUSLIM LEADERS IN THE PACT: HOW TO DOUBLE CROSS YOUR PEOPLE   _____... thumbnail 1 summary
DITUJUKAN KHAS KEPADA PEMIMPIN-PEMINPIN ISLAM DALAM PAKATAN; THE MUSLIM LEADERS IN THE PACT: HOW TO DOUBLE CROSS YOUR PEOPLE

 
________________

Saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada kepimpinan PAS dan PKR serta penyokong-penyokong mereka, khususnya yang beragama ISLAM. Perjuangan kamu dalam merendahkan martabat ISLAM dan bangsa Melayu tiada tolok bandingnya dalam persejarahan negara kita. 

MUSLIM LEADERS IN THE PACT: HOW TO DOUBLE CROSS YOUR OWN KIND..

Semoga kamu semua dapat dibangkitkan di yaum al mahsyar kelak, di hadapan ALLAH SWT yang MAHA BERKUASA dan dapat memberi jawapan keatas segala pendakwaan yang dtuntutkan keatas kamu oleh sekelian umat Melayu Islam di negara kita khususnya, yang masih memiliki maruah atas keimanan mereka kepada ALLAH SWT dan Rasul SAW.
________________ 

Gereja Di Jerusalem Doa Kemenangan Pakatan Malaysia________________
 

SANG AGEN JESUIT TEGAR DALAM GEREJA ROMAN KATOLIK

1.  Isu "Decree for Malaysia" (Perintah untuk Malaysia) yang pernah didedahkan dahulu, mengenai Agenda Kristianisasi Malaysia dari Jurusalem, kini dilengkapi bukti video.

2. Apa yang sedang digerakkan di Malaysia ini melalui usahasama CFM dan Pakatan Rakyat adalah sebenarnya berteraskan prinsip "Dominionism", iaitu model gerakan aliran Kristian Konservatif yang bergiat aktif dalam bidang politik di Amerika Syarikat, ke arah pembentukan suatu negara yang dipimpin oleh samada para Kristian atau seseorang pemimpin Negara dari aliran Kristian konservatif yang menguasai sistem perundangan bible.

Anwar Ibrahim kader Jesuit Georgetown University, salah satu universiti Jesuit yang terulung di dunia. Pada tahun 1996 beliau dikurniakan anugerah Presidential Medal oleh Georgetown University. Pada tahun 2006 pula berkhidmat sebagai Profesor Islam Malaysia Asia Tenggara di CMCU, Edmund A. Walsh School of Foreign Service, Georgetown University.
3. Dengan lain perkataan tidak lain dan tidak bukan, usaha untuk mengasaskan pemerintahan sistem politik beteraskan Kristian Zionisma. Kalau dahulu kita dengar tentang doktrin "Separation of State and Religion", maka "Dominionism" pula menggabungkan Kristianiti dengan sistem pemerintahan dan pentadbiran. Di Malaysia jelasnya apparatus (instrumen) yang digunakan adalah melalui DAP dan Pakatan Pembangkang.

LIM GUAN ENG:
PAILANG DOMINIONISM DAP
4. Ia merupakan pergerakan pro-politik yang membabitkan secara langsung pihak Gereja dengan bermotifkan politik, iaitu inisiatif untuk merubah kepimpinan dan pentadbiran negara kepada pemerintahan berteraskan ideologi Kristianiti.

5. Pergerakan Kristian-Zionist diMalaysia - Antara yang yang paling agresif mempelopori aktiviti politik melalui doktrin "Dominionism" adalah National Evangelical Christian Fellowship Malaysia (NECF) dibawah naungan "The Christian Federation of Malaysia" (CFM) tajaan JESUITS yang telah berganding bahu dengan Pakatan DAP, PKR dan PAS.

6. CFM - Asas pada pergerakan Kristianisasi ini terletak pada "The Christian Federation of Malaysia" (CFM) tajaan JESUITS yang terdiri daripada gabungan:

(i) National Evangelical Christian Fellowship (NECF)
(ii) Council of Churches of Malaysia (CCM)

(iii) Roman Catholic Church

DOUBLE CROSS
7. Persekutuan Kristian Malaysia (CFM) pernah dilaporkan mengedar sepucuk surat bertarikh 18 Julai 2012 kepada gereja-gereja dan penganut Kristian seluruh negara berhubung pilihanraya umum ke-13 akan datang.8. Surat yang ditulis atas nama Bishop Datuk Ng Moon Hing, pengerusi Christian Federation of Malaysia, menyeru umat Kristian agar "mengundi dengan bijak". Ia boleh dibaca dalam bahasa Melayu di sini — CFM-BM

9. Di Petaling Jaya dan Sabah juga Pastor Henry K Pillai antara yang sangat lantang m. engenai dekri Malaysia dibawah program "Rainbow Nation" ini.

10. Beliau sering digambarkan bersama seorang lagi rakan seperjuangannya, Dr Chuck Pierce yang turut bersyarah dan menyumbang pada artikel gereja mereka. Henry Pillai dan Dr Chuck Pierce kedua-duanya kerap menggunakan kod-kod nombor dan membuat pelbagai ramalan.
NIK AZIZ: CROSS MY FINGER

Apabila diselidiki sememangnya Dr Chuck Pierce adalah pembawa ajaran Kabbalah; Ilmu mistik dan okult Yahudi kuno. beliau sudah biasa berulang alik ke Malaysia sejak tahun 90an dan sangat arif dengan senario tempatan.

Dr Chuck Pierce menggelar dirinya sebagai pewaris kepimpinan tertinggi untuk New Apostolic Reformation dan Pesuruh Kabbalah. Beliau juga merangkap Presiden Glory of Zion International Ministries, yang turut berpengkalan di AS dan Israel. Beliau salah seorang dari jaringan gerakan dakyah "Window 10/40″ yang mensasarkan negara yang terletak di antara garis lintang 10 dan 40 di peta dunia.

- Satu contoh aduan mengenai beliau:

*** False Prophet Chuck Pierce and the Kabbalah: The Month of Iyar and The Month of Nissan | May 12, 2008 | Wyatt Roberts

Posted on Friday, July 18, 2008 3:35:11 AM by IreneE
Chuck Pierce and Kabbalah: The Month of Iyar

Last week, I posted an article exposing the occultic origins of Chuck Pierce's so-called "ministry," explaining that most of what he claims are "Words from the Lord" actually comes from astrology and Kabbalah (Jewish Mysticism).
________________

Apostolic Prophetic Insight for Malaysia 2012 - Chuck Pierce

"Berfikir tanpa kotak"

Ar Ra'isul Mutakallim, Tabligh Ki Zabaan (Lidah Tabligh) Hadrat Maulana Umar Palanpuri Rahmatullahu 'alaihi berkata: "Orang yang kuat adalah orang yang sanggup bertahan dalam arus kerosakan. Orang yang lebih kuat adalah orang yang sanggup melawan arus kerosakan. Namun orang yang paling kuat adalah orang yang sanggup merubah arah arus kerosakan hingga menjadi akannya arus kebaikan.”

“Dajjal bersama tenteranya mempunyai kekuatan yang amat istimewa dan amat tersusun. Begitu juga Yakjuj dan Makjuj membuat huru-hara di seluruh dunia. Kehebatan mereka tiada siapa yang dapat melawan dan orang beriman berundur dengan hanya makan zikir dan tasbih."

"Allah zahirkan kudratnya hanya dengan labah-labah yang kecil dijadikan asbab untuk menggigit tengkuk-tengkuk mereka hingga mati. Mayat mereka begitu busuk diseluruh dunia. Orang beriman tidak tahan terus berdoa pada Allah. Allah ta'ala hantarkan hujan dan banjir menghanyutkan mereka ke laut. Inilah yang akan berlaku di akhir zaman nanti."

"Amalan dakwah memisahkan hak dan batil seperti air menghanyutkan sampah dari emas dan logam-logam yang lain. Namun pekerja² agama jika wujud cinta dunia dalam hati mereka seperti emas dan disaluti logam-logam lain, maka banyak masalah yang akan timbul.”